سرپرست ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان کردستان گفت: بانوان هنرمند و بسیجی استان توانستهاند سهم بسزایی در تولید آثار ارزشمند صنایعدستی کردستان داشته باشند.
بهگزارش روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان کردستان، منصور مهرزاد روز سهشنبه ١٢ اردیبهشتماه ١٤٠٢ در نشست با مسئول بسیج جامعه زنان کردستان اظهار کرد: همانگونه که بسيج در بخشهای سازندگی موثر بوده، در حوزه ميراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی نيز میتواند همواره پشتیبان این مجموعه باشد.
سرپرست ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کردستان با اشاره به اینکه بخش قابل توجهی از هنرمندان صنایعدستی استان را بانوان تشکیل دادهاند، افزود: هنرمندان و بهویژه بانوان کردستانی توانستهاند نقش محوری در تولید و خلق محصولات بیبدیل صنایعدستی و ایجاد اشتغال داشته باشند.
او عنوان کرد: یکی از مهمترین برنامههای این مجموعه در سالجاری تسهیل و تسریع شرایط برای حضور صنعتگران و بهویژه بانوان این حوزه در بازار کار است.
مهرزاد یادآور شد: برای حمایت از تولید، بازاریابی و فروش مستقیم صنایعدستی، بازارچه دائمی تولید و عرضه محصولات صنایعدستی در زمینی به مساحت ١٢ هکتار در سنندج ایجاد خواهد شد.
مهرزاد یادآور شد: برگزاری دورههای آموزشی برای خواهران هنرمند بسیجی و همچنین پرداخت تسهیلات کمبهره به آنان در دستور کار قرار میگیرد و در حد توان از این قشر پشتیبانی خواهیم کرد.
سرپرست ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کردستان بیان کرد: امیدواریم هنرمندان و صنعتگران استان و بهویژه بانوان توانمند در این حوزه با تعامل، همفکری و همافزایی بتوانند شرایط صنایعدستی کردستان را بیش از پیش ارتقا دهند.
مسئول بسیج جامعه زنان کردستان هم در این جلسه گفت: بسیج با برخورداری از اخلاص، معنویت، مجاهدت و پشتوانهی عظیم مردمی آگاه و با بصیرت و همچنین ظرفیتهای بالای درون سازمانی یکی از متعالیترین بسترهای رشد و شکوفایی استعدادها برای نسل امروز در گام دوم انقلاب اسلامی است.
بتول سرکانی اظهار کرد: با توجه به اینکه اغلب مشاغل خانگی در کنار خانواده و در محیط خانه اجرا میشود، پرداختن بانوان به هنر ارزشمند صنایعدستی زمینه برای تولید در کنار تربیت فرزندان و امور خانهداری را فراهم می کند.
مسئول بسیج جامعه زنان کردستان بر لزوم اجرای برنامههای متنوع و هدفمند با همافزایی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی در استان تاکید کرد و گفت: استفاده از اساتید آموزشی و ارائه آموزشهای صنایعدستی و همچنین حضور بانوان فعال و بسیجی در این حوزه برای عرضه و فروش در نمایشگاههای سطح استان با همکاری این نهاد میتواند گامی مهم برای حمایت از زنان سرپرست خانوار باشد.
او یادآور شد: امیدوارم این جلسات با هم افزایی و بهرهمندی از نوآوریها برای رسیدن به اتفاق نظر و اشتراک آرا مقدمه و آغازی برای حرکتهای فراگیر باشد.
انتهای پیام/