یکشنبه 02 دی 1403

سرو غذاهای سنتی در اقامتگاههای بوم گردی استان

269
0

15 اقامتگاه بوم گردی در استان وظیفه دارند غذاهای محلی کردستان را به مسافران خود عرضه کنند.

سرو غذاهای سنتی در اقامتگاههای بوم گردی استان

 

15 اقامتگاه بوم گردی در استان وظیفه دارند غذاهای محلی کردستان را به مسافران خود عرضه کنند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کردستان: رییس گروه بازاریابی و تبلیغات سازمان میراث فرهنگی کردستان گفت: "یکاوه" غذایی پلویی متشکل از برنج، گوشت، پیازداغ، خرما و کشمش، "هالاو" غذایی آبگوشتی اما متفاوت از آبگوشت دیگر مناطق کشور، بروش( نوعی پیش غذا)، شایان پلو، شلمین، قیمه و کَوَر(گوشت و سبزی تره) و "بریان بی" از جمله غذاهای محلی است که دراین مراکز پخت می شود.

مکاری افزود: بیشتر این غذاها مختص فصل زمستان است و مسافران می توانند با سفر در فصل زمستان طعم غذاهای سنتی کردستان را نیز بچشند.

وی گفت: هم اکنون حمام عبدالخالق یکی از بناهای قدیمی شهر سنندج با کمک بخش خصوصی درفضایی کاملا سنتی این غذاهای محلی را عرضه می کند.

بیشتر اقامتگاههای بوم گردی استان در روستاهای هدف گردشگری همچون پالنگان، دولاب، گلین، سلین و بلبر قرار دارد.

این روستاها علاوه بر تابستان در فصلهای سرد سال هم پذیرای مسافران و گردشگران هستند.

نظر دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نام
ایمیل
وب سایت