با حضور معاون گردشگری کشور و مدیرکل دفتر توسعه گردشگری داخلی وزارت میراثفرهنگی، از مستند آموزشی معرفی ٢٠ خوراکی استان کردستان در قالب لوح فشرده با عنوان ژهمهن رونمایی شد.
بهگزارش روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کردستان، علیاصغر شالبافیان روز چهارشنبه ٢٥ بهمنماه ١٤٠٢ درعلی اصغر شالبافیان روز چهارشنبه ٢٥ بهمنماه ١٤٠٢ در دومین نمایشگاه بینالمللی رستوران، فست فود کترینگ، صنایع و تجهیزات وابسته واقع در سالن همایشهای خلیج فارس، از مستند آموزشی معرفی ٢٠ خوراکی استان کردستان در قالب لوح فشرده با عنوان ژهمهن رونمایی کرد.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کردستان در آئین رونمایی از این مستند آموزشی گفت: در سالهای اخیر گردشگری غذا بهعنوان یکی از راههای جذب گردشگر در کشور شناخته شده و استان کردستان هم از این قاعده مستثنی نبوده و توانسته با ارائه غذاهای محلی متنوع گردشگران بسیاری را به این منطقه جذب کند.
او اظهار کرد: در تمام ایام سال دوره هایی آموزشی با هدف ارتقای سطح علمی شهروندان در خصوص گردشگری غذایی، پیشینه آشپزی ویژه منطقه، بهداشت مواد غذایی و آشنایی با خدمات پذیرایی و سرویس غذا در تاسیسات گردشگری به ویژه اقامتگاههای سنتی و بومگردی استان برگزار شده است.
مهرزاد افزود: خوشبختانه شرایطی برای گردشگران فراهم شده که در کنار اقامت، از نمادهای فرهنگی و طبیعی منطقه بازدید و از نزدیک با آداب و رسوم و آیین های محلی آمیخته شده با خوراک و نوشیدنیهای استان آشنا شوند.