معاون صنایعدستی و هنرهای سنتی وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی گفت: حمایت، پشتیبانی و توانمندسازی هنرمندان صنعتگر در اولویت کاری است.
بهگزارش روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان کردستان، مریم جلالی معاون صنایعدستی و هنرهای سنتی وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی، روز پنجشنبه ٢٠ اردیبهشتماه ١٤٠٣ در سفر به کردستان و در جمع صنعتگران استان در سنندج اظهار کرد: هدف ما در جشنواره بینالمللی صنایعدستی و هنرهای سنتی فجر، نمایشگاه بینالمللی گردشگری و صنایعوابسته و نمایشگاه جهانی اکسپو، تقویت توجه به صنایعدستی بود و تلاش شد در استانداری، شهرداری و ادبیات حکمرانی، صنایعدستی مطرح شود که به طبع آن هنرمندان هم مطرح شود.
معاون صنایعدستی و هنرهای سنتی کشور افزود: باید برای توسعه صنایعدستی در سه حوزه کاری مدیریت محتوا، اجرایی و عاطفی را مد نظر داشته باشیم.
او عنوان کرد: همانطور که مهندس ضرغامی تاکید داشتند باید در کنار اماکن میراثی، صنایعدستی حضور داشته باشد.
جلالی یادآور شد: ما احتیاج به برنامهریزی و طرح عملیاتی داریم به طوری که تولید، نمایش، آموزش و فروش در یک مکان باشد.
معاون صنایعدستی و هنرهای سنتی کشور یادآور شد: وزیر کشور شهرداریها را ملزم به اجرای مصوبه برپایی بازارچههای صنایعدستی در ورودی شهرها کرده است.
او در ادامه سخنانش بیان کرد: هنرمندان صنایعدستی یک خانواده هستند و منافع فردی در خدمت منافع ملی قرار گرفته است.
جلالی گفت: خوشبختانه اقدامات خوبی برای توسعه صنایعدستی و حمایت از هنرمندان صنعتگر کردستان در دستور کار قرار دارد.
معاون صنایعدستی و هنرهای سنتی کشور با بیان اینکه خوشبختانه پس از ٦ سال، شرایط برای بیمه ٣٨٥ هنرمند صنایعدستی در کردستان فراهم شد، گفت: ظرفیتهای خوبی در حوزه صنایعدستی استان وجود دارد که باید بیش از پیش برای رونق و معرفی این ظرفیت اقدامات لازم انجام شود.