مرحله استانی جشنواره طعم امید ویژه افراد دارای معلولیت در سنندج برگزار شد.
به گزارش روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کردستان، جشنواره طبخ غذا با عنوان طعم امید روز شنبه ٢٨ مهرماه ١٤٠٣ با شرکت ١٢ نفر از افراد دارای معلولیت استان در محل آموزشگاه و رستوران کابان سنندج برگزار شد.
افراد شرکتکننده در جشنواره در سه گروه افراد دارای معلولیت نابینایی، افراد دارای معلولیت سندروم داون و افرادی که دارای معلولیت جسمی حرکتی هستند در زمینه پخت غذاهای بومی محلی با هم به رقابت پرداختند که در پایان با غذاهای طبخ شده توسط داوران، افراد برتر انتخاب و از آنها قدردانی شد.
ترویج غذاهای سنتی و فرهنگ خوراک بومی، کمک به معرفی توانمندیهای افراد دارای معلولیت در حوزه اشتغال گردشگری و مناسبسازی و لزوم توجه بیشتر تأسیسات و اماکن گردشگری برای دسترسپذیر شدن این افراد از جمله اهداف برگزاری این جشنواره بود.
برگزیدگان این جشنواره به مرحله منطقهای با حضور استانهای کردستان، لرستان، ایلام و همدان که به میزبانی استان کرمانشاه برگزار می شود راه پیدا کردند.