در راستای نظارت بر عملکرد واحدهای خدمت رسان در ایام تشدید موج جدید کرونا با همکاری ادارات صنعت و معدن، تعزیرات، مرکز بهداشت و اداره کل میراث فرهنگی کردستان از تاسیسات گردشگری استان روز چهارشنبه 2 مهرماه 99 بازدید شد.
به گزارش میراث آریا به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کردستان، حمید اسکندری معاون گردشگری و سرمایه گذاری استان با اعلام این خبرگفت: «در ادامه برنامه نظارت بر تاسیسات گردشگری و مراکز خدمات رسان و با توجه به اهمیت حفظ سلامت گردشگران، این بازدید مشترک انجام شد»
او افزود: «در این بازدید که محمد علی ابراهیمی مسئول نظارت بر تاسیسات گردشگری کردستان حضور داشت، تذکرات لازم در خصوص رعایت پروتکل های بهداشتی ستاد ملی و استانی مبارزه با کرونا، سلامت کارکنان، قوانین مربوط به گران فروشی و کم فروشی به مدیران تاسیسات گردشگری ابلاغ شد.»
معاون گردشگری و سرمایه گذاری استان اظهار داشت: «بازرسین ضمن بررسی وضعیت نظافت عمومی اقامتگاه ها، وضعیت بهداشتی مواد غذایی، ابزار آلات و ظروف و ... با دستگاه های پرتابل میزان بار میکروبی سطوح حساس در آشپزخانه ها و همچنین دمای یخچال و فریزر ها را نیز کنترل نموده و آموزش های لازم را در این بازدید به واحدهای خدمات رسان ارائه دادند.»
او اضافه نمود: «در این بازدیدها و بازرسی ها ضمن تاکید بر اجرای کامل قیمت غذا برای گردشگران و همچنین انجام اقدام های لازم برای حفظ سلامت گردشگران بر لزوم در دسترس قراردادن وسایل بهداشتی از قبیل موادضدعفونی کننده برای مسافران نیز تاکید شد.»